torstai 20. syyskuuta 2012

Vähiin käy ennen loppuaan tää



Aika suomen kamaralla.

Tässä vaiheessa pitää huomauttaa ja kiittää, että tähän en olisi pystynyt ilman ihanien ystävien ja perheenjäsenten apua!

Nyt on vuokraisäntäverotus hoidettu kuntoon, vuokrasopimukset kirjoitettu ja vuokra-asunto tarkastettu. Olen myös vastaanottanut vuokravakuustilin todennuksen ja hoitanut itselleni virkatodistukseen apostille-leiman ihanaan 11€ hintaan. Auto ja suuri määrä omaisuutta myyty tai annettu/ heitetty roskiin. Vakuutukset päätin pitää voimassa, koska esim. matkavakuutus korvaa lääkärikäyntini seuraavan 3kk. Enkä tiennyt, että jos oikeusturvavakuutuksen lopettaa, mutta päättää kuitenkin uudestaan ottaa voimaan, pitää se olla ensin 2 vuotta voimassa ennen kuin se oikeasti hyödyttää veronmaksajaa..?..minulla on siis 3kk aikaa etsiä vakuutukset irlannista. Jotain sekin tästä rumbasta pois. Päätin myös olla vanhanaikainen ja postittaa niille, jotka tulivat mieleeni perinteiset "osoite muuttuu" -kortit, koska siinä oli vain jotain ihanan nostalgista. Liitin kyllä mukaan esim. sähköpostini, jos joku minut haluaa tavoittaa muualta kuin facebookista.. ;) Ja huomautuksena tähän väliin lukijalle. Jos et saanut korttia tarkoitti se vain sitä, että en ehtinyt pyytää osoitettasi tai yksinkertaisesti kortit loppuivat kesken....onhan sukulaisia jo niin monta ;)

Asunto on imurointia ja lattianpesua vajaa valmis ja sen päätin aloittaa klo 07.00 huomenaamulla pienenä viimeisenä vinkkinä naapureille..laukut on myös pakattu ja itkettävä määrä tavaraa jäi vielä niiden ulkopuolelle. Huomenna en aio tehdä muuta kuin nauttia mahdollisimman paljon ja aloittaa matkaodotuksen!

Annie Lennox sopii mielestäni tähän väliin loistavasti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti