sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Jotakin uutta


Rekisteröidyin grouponiin jokin aika sitten ja löysin sieltä tarjouksen illallisesta vegaaniravintolaan nimeltään sseduced. Totesimme Barryn kanssa, että deitti-iltoja suhteessamme on aivan liian vähän, joten lisäsimme iltaan myös leffanäytöksen. Lähdin ravintolalle avoimin mielin, koska tämä kyseinen vegaaniravintola tarjoaa vain raakaravintoa ja onhan kaikkea kokeiltava kerran.

Löysimme paikalle miellyttävän vaivattomasti, Dublinin kujille kun on moni asia hukkunut. ;-) Ensivaikutelma ravintolasta oli kuin olisin tullut jonkun kotikeittiöön joka olisi vain sisustettu muutamalla ylimääräisellä pöydällä. Eli toisinsanoen, sseduced on pieni, todella pieni.

Ensimmäinen osa 6 lajin maistiaismenua, sipulileipä, ei suuresti minuun tehnyt vaikutusta. Lähinnä tuli mieleeni pyytää hieman voita käntyn päälle. Seuraavaksi tullut kasvispitsa räjäyttikin sitten potin. Maku oli aivan uskomattoman hyvä ja hienostunut. Se tarjoiltiin punajuuri-omenaraasteen kera ja pakko sanoa että kaksikko sointui pitsan viereen mahtavasti. Barry ei ole lakannut puhumasta siitä, joten minusta tuntuu, että taisimme olla vieteltyjä! Pitsaa seurasi herkkä pasta ja makurikas risotto joista oma lemppari oli pasta ja Barry chilin ystävänä ihastui risottoon.

Seuraavaksi meitä odotti appelsiinijuustokakku ja voi pojat sitä makua! Taisi olla paras paistamaton juustokakku, jota olen maistanut, nam! Ystävän minusta saivat myös sseducedin kookosjäätelö ja cappuccino talon suklaakastikkeella.

Nyt itsensä yllättänyt varasi pilates-tunteja ja uuden vuoden jälkeen alkaa pitkään odotettu valokuvauskurssi. Elämä on aina välillä aika pirun kivaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti