keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Irlanti Muistuttaa Käytännöistään..


Lisäys: Kuten Irlantilaiseen perinteeseen kuuluu, piti vedentulon lakata toissailtana. Ja perinteeseen vahvasti kuuluu myös, että mikään ei tapahdu, kuten sanotaan. Meillä on viimeiset 2 päivää tullut nyt kuitenkin täysin normaalisti vettä hanasta..uhhum, kuka unohti sanoa pojille, että toteuttavat suunnitelmat?

Olin jo ehtinyt unohtaa millaisessa kehitysmaassa asun. Olen jo ehtinyt tottua järkyttävän kalliiseen terveydenhuoltoon, pankki- ja sähkömaksuihin sekä lisämaksuun korttimaksamisessa, ei kirpaise enää. Mutta nyt pääsee pari ärripurria!! Dublinin vesilaitos ilmoitti kaupungin käyttävän jatkuvasti enemmän vettä, kuin tuotanto kaupunkilaisille sitä fluorattua herkkua puskee ulos. Tästä johtuen kaupungissa ei valu hana, ei Liisa kättä pese klo 20.00-7.00 välillä.
Ei muuten minua haittaisi, mutta a) olen kotona yleensä kuuden jälkeen, joten ruoanlaitto, pyykkäys ja suihkuttelu tehdäänkin tästä lähtien tarkan aikataulun turvin. B) istun klo 7 jo aamubussissa työmatkalla, joten hampaat ja naama pestäänkin sitten kylmällä vedellä tai sitten herätään aiemmin lämmittämään hellalla kyseinen harvinaisuus. C) vesilaitoksen pojille ei sitten tullut aiemmin mieleen säännöstellä vettä hieman niin että esim yön pikkutunnit olisi vesi kiinni ja suurimmalta harmilta säästyisi nyt.

Noh Irlannissa maalaisjärkeä ei liiemmin päätöksenteon kanssa samassa huoneessa nähdä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti