tiistai 29. lokakuuta 2013

Mainoksen uhri


Tunnustan. Olen Hanna ja olen mainoksen uhri. Tai no, jos tarkkoja ollaan niin sellaisen kevyen "dokumentin", jossa testaillaan tuotteita.

Joku aika sitten taisi myös siellä Suomen puolella tulla "dokumentti" kasvorasvoista. Siinä eräs onnellinen uhri testasi toisella puolen kasvojaan kallista ryppyrasvaa ja toisella halpaa nivean kasvorasvaa. Kumpi voitti? Niin..kumpi? Huh? No halpis tietenkin. Ja kitupiikki sisälläni oli onnellinen. Jopa niin onnellinen, että kirosin kun kallis kasvorasvani ei näyttänyt vielä tyhjenemisen merkkejä.

Nyt se Vichyn rasva on virallisesti tyhjennetty ja hyvillä mielin pääsin testaamaan niveaa. Ja daa, jos Kate Winslet on sen nimennyt muotilehdessä yhdeksi kauneutensa salaisuudeksi, on se vaan niiin oltava hyvää shittii. Eiks nii? Ja kyllä. Se on! En nyt tiedä onko tässä kyse siitä, että haluan (siis niiiiin haluan!!) sen olevan totta vai onko se kuvajainen jonka näen peilistä tosiaan raikkaamman ja terveemmän näköinen? Naamassa on myös vähemmän näppyjä ja juonteet ovat pehmenneet. Siis aivan tör-ky-sen hyvää shittiä enkä epäile huutaa sitä maailmalle. Ja siis tupakanpolton lopettamisella ei ole mitään tekemistä asian kanssa, koska rasvaa olen käyttänyt vasta noin pari viikkoa.. ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti