perjantai 1. helmikuuta 2013

Peitto, oma peitto!! Kuuliks jo, et sain OMAN PEITON ;)



 
Tämän viikon kultasijalla ehdottomasti keikkuu ostamamme 3in1 peitot, jotka ovat lämpimät näin kylmän sesongin aikaan ja viileät lämpimän aikaan. Nyt loppui Barryn nalkutus peiton varastamisesta tai siitä, kuinka rakastan rullata peiton reunaa polvieni väliin ja varpaitteni alle (tuo kuulemma viileätä ilmaa hänen puolelleen..). Yhteisen peiton alla nukkuessa sain kuulla mm. seuraavia irlantilaisia totuuksia;
 
  • Peiton pitää antaa valua tasaisesti koko sängyn leveydeltä, siihen ei saa tehdä mutkia, monttuja tai kohoumia (hanurin kohdalla nyt on pakollisia kohoumia JA monttuja..).  
  • Peiton alla tulee nukkua mahdollisimman suorassa (kuka nyt mukavasti haluaisi nukkua).
  • Vino nukkumatyyli antaa toiselle liian suuren ylilyöntiaseman sängyn senteistä and girl that´s just rude!
  • Suomalainen hiusaines kutittaa (ja sitä on kaikkialla!!).
 
Lisää tähän vielä oma nukkumatyylini, johon kuuluu se, etten herää mihinkään, kun olen nukahtanut ja soppa on syntynyt. Ja siis tämän kaiken keskellä Barry ei aluksi meinannut ymmärtää miksi haluan ostaa meille erilliset peitot, kun muut sentään nukkuvat saman alla! Irlannin nukkumaperinteen mukaan sängyssä on vain 1 peitto, joka voi olla double tai king size. Tästä johtuen täältä on niin vaikea löytää ns. singlepeittoja, muutamaa erilaista lukuunottamatta ja nekin pitkällisen tutkimustyön tuloksena. Tämä on taas yksi niitä asioita, jotka tehdään niin eri tavalla pohjoismaissa. Siitä johtuen mielikuvani irlantilaisesta, joka aina kääntyy vasemmalle jos pohjoismainen tekee käännöksen oikeaan saa taas hieman vahvistusta.
 
Onni on oma peitto. Onni on mies, joka nyt ymmärtää mitä onni oman peiton alla on. Onni on onnellisen näköinen mies vieressä. Oman peiton alla tuhisee tuo punapää ja kääntää kylkeään. 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti